Simanimals (DS)

Game Screenshot

Over de game

Neem de wilde dierenwereld in je handen

en laat je fantasie de vrije loop.

Zet voet in een wilde dierenwereld zoals je die nog nooit gezien hebt. Geniet van alle avonturen en de leuke en ondeugende dieren die je in het bos tegen zult komen. Voer een beer zijn lievelingshapje. Pak een konijn of egel op en breng het beestje naar zijn vrienden. Ontdek welke andere dieren zich in het wild verschuilen. Je kunt bijna alles in de game aanraken, oppakken en bewegen; van eekhoorns tot vossen en van bomen tot bloemen. Zorg dat je wilde dieren gelukkig worden en zorg goed voor het bos waarin ze in leven, terwijl je tijdens je avontuur steeds dieper in het bos doordringt! Houd je bezig met wilde dieren, ervaar hoe het leven er in het bos aan toe gaat en laat je creativiteit de vrije loop in SimAnimals™.

Kenmerken

Ga om met wilde dieren
Het bos zit vol met dieren en je kunt hen allemaal aanraken, bewegen en met hen spelen. Je komt onder meer beren, eekhoorns, vossen, dassen en uilen tegen! Je moet ervoor zorgen dat je aan de basisbehoeften van deze dieren voldoet, als je nog dieper het bos in wilt trekken. Win het vertrouwen van de dieren, zodat ze met je willen spelen. Als je gemeen tegen hen bent, dan worden ze bang van je.
Ga op ontdekkingstocht in het ondoordringbare bos en zet het naar jouw hand
In de loop van het spel zul je tijdens je avontuur nieuwe gebieden vrijspelen, zoals beboste omgevingen, moerassen en kasteelruïnes. Je kunt in je bos alles oppakken en laten bewegen. Sommige planten groeien beter in de buurt van water en bepaalde dieren zullen gezonder zijn als ze zich in de buurt van specifieke voedselsoorten bevinden. Hoe gelukkiger je dieren en planten zijn, des te meer gebieden vol nieuwe voorwerpen en dieren zullen er voor jou te ontdekken zijn!
Uitdagingen oplossen
De dieren hebben JOU nodig om gelukkig in het bos te kunnen leven. Help hen bij het zoeken naar voedsel, het intrekkin in het bos, het schoonmaken van vervuilde gebieden en nog veel meer.
Het recht van de sterkste!
Probeer erachter te komen wie de onruststokers zijn en welke dieren braaf zijn. Zorg ervoor dat iedereen het met elkaar kan vinden… of juist niet!
Ontdek geheimen in het wild
Er speelt zich in het bos meer af dan je denkt. Ontdek unieke voorwerpen en wilde dieren door taken succesvol te volbrengen. Sommige dieren hebben speciale vaardigheden.
Ga met je vrienden op avontuur in het bos (alleen op de Wii™)
Het bos dat wemelt van de wilde dieren, is groot genoeg voor jou en je vrienden. Speel met maximaal vier vrienden tegelijkertijd samen!
Raak alles in de wereld aan en meer (alleen op de Nintendo DS™)
Voer directe interacties uit met de dieren in hun leefomgeving met behulp van de stylus. Blaas in de Nintendo DS microfoon om wind te veroorzaken. Blaas in de microfoon om fruit uit bomen te laten vallen, bloesem te verspreiden en kijk wat er verder nog meer gebeurt!

GAME GUIDES

Nog geen game guides voor deze game, stuur game guide in

Reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s