Simanimals Afrika (Wii)

  • Heers over het wildedierenrijk – Ontmoet allerlei exotische dieren in het wild. Tem zebra´s, neushoorns, nijlpaarden en allerlei andere dieren en ontdek leuke karaktertrekken en speciale eigenschappen.
  • Reis door het exotische Afrikaanse landschap – Verken savannes, jungles, rivierdelta’s, vulkanische woestijnen en nog veel meer! Ontdek het ultieme geheim van de dierenwereld!
  • Voltooi uitdagingen en de Master Collection-games – Haal doelstellingen om onbekend terrein te verkennen. Speel dieren en zeldzame voorwerpen vrij! Zet je hersens en de kracht van de dieren aan het werk om waterbronnen te maken en het wild te beschermen, en doe er alles aan om je dierenrijk gelukkig en gezond te houden.
  • Verzamel voorwerpen en pas ze aan! – Je rijk zit vol dieren, insecten, planten en zeldzame voorwerpen die je moet zien te vinden! Stop alles in je ruige rugzak en neem je dieren en voorwerpen mee van land naar land, waarbij je elk gebied volledig naar je hand kunt zetten. Verdien badges voor het voltooien van verzamelingen!
  • Speel als dier in Direct Control mode – Je kan nu elk dier zelf besturen, zowel volwassen als babydieren. Je zult deze optie vrij moeten spelen, maar als je dat gedaan hebt kan je elk dier zelf besturen en leuke interacties meemaken.

GAME GUIDES

Nog geen game guides voor deze game, stuur game guide in

Reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s