Darkspore

Darkspore

nl_Darkspore-promo.pngDarkspore is een dynamische, intense en futuristische actie-RPG waarin je het heelal tijdenseen wanhopige strijd moet redden van een oud en machtig kwaad.

Rekruteer de beste strijders uit het universum om een arsenaal met monsters op te bouwenenhonderden unieke personages te verzamelen die je als levende wapens kunt gebruiken. Bestuur je monsters zelf als ze afdalen naar het oppervlak van geïnfecteerde planeten, neem het op tegen hordes vijanden en drijf de strijdmacht van Darkspore terug.

De vijanden zijn divers en gevaarlijk – om ze te verslaan, moet je optimaal gebruikmaken van je monsterarsenaal en strategisch beslissen welke monsters je voor elk gevecht inzet.

Verzamel nieuwe wapens en pantsers om de mogelijkheden van je monsters uit te breiden en ze in een nog sterkere strijdmacht te veranderen. Configureer je eigen unieke monsterpersonages met de bekroonde Spore Creature Editor en ruil met andere spelers om je arsenaal compleet te maken.

Speel alleen of coöperatief door de epische en futuristische campagne, neem het samen met vrienden op tegen de strijdmacht van Darkspore of duelleer tegen vrienden in dynamische, competitieve arenagevechten.

Reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s