Sims 3 Store: 19 juli sets & Nieuw premium item

Le Cirque-viering! (‘Richter B.V. Chocoval Chocoladefontein’ in set)

Uitverkoop eindigt: 10-08-2012
3.000 SimPoints
2.550 SimPoints
Kom maar binnen, Jan en alleman! Neem plaats en sta versteld! Van meubels totkleding, deze set bevat alles wat je nodig hebt om het stralende middelpunt te worden in Le Cirque-viering!

Circ

Richter B.V. Chocoval Chocoladefontein (Premium item!) 500 SimPoints

Gegarandeerd de heerlijkste representatie van Newtons zwaartekrachtwet die je ooit hebt gezien: je mening over stukjes fruit aan een stokje zal nooit meer hetzelfde zijn nadat je ze in de Richter B.V. Chocoval Chocoladefontein hebt gedoopt! Het indrukwekkende tafeldisplay met vijf fluweelzachte smaken om uit te kiezen, maakt de Chocoval Chocoladefontein perfect voor bruiloften, verjaardagsfeestjes en allerlei vieringen. Daarnaast is het ook een leuke traktatie voor je vrienden en familie op een speciale zaterdagavond, als zondagmiddagbrunch, naschoolse verrassing op dinsdag, energierijk ontbijt op donderdag, als tussendoortje op maandag en gewoon omdat het lekker is op woensdag! Met de Richter B.V. Chocoval Chocoladefontein is decadente verwennerij meer dan alleen de droom van chocoladeliefhebbers… het is WETENSCHAP!

circ 2

Le Cirque Esprit 1.650 SimPoints

Le Cirque Esprit loopt over van het vreemde en intrigerende en levert een wervelwind aan inspiratie en creativiteit op. Ga terug in de tijd met prachtige stoffen en meubels met de mooiste details. Deze set voelt zich overal thuis: in De Sims 3 Showtime, Bovennatuurlijk en op je eigen kermis.

Circ 3

Le Cirque Nouveau 1.450 SimPoints

Laat je betoveren en verleiden door de wereld van Le Cirque Nouveau! Van circusdirecteurkostuums tot clownspakken, deze nieuwe set kleren is klassiek én uniek. En de verzameling wordt alleen maar beter, want met de Acrobaat- en Goochelaar-carrières uit De Sims 3 Showtime kun je er nieuwe verhalen van verbeelding en ontdekking mee vertellen.

Circ 4

Over yannick

Nederlandse Sims fan, game site eigenaar: Sims3 xD

Geplaatst op juli 20, 2012, in sims 3 series, Sims 3 Store. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: