EA MEDIA ALERT: GRIJZE MASSA’S. MASSA’S GRAAN EN HET FEEËNBESTAAN IN DE SIMS 3 BOVENNATUURLIJK

  

Grijze massa’s, massa’s graan en het feeënbestaan in De Sims 3 Bovennatuurlijk

 

Nieuwe screenshots + details van het nieuwe Uitbreidingspakket

 

In de update van vandaag onthullen we drie nieuwe screenshots. Verder nemen we het onwaarschijnlijke duo van de fladderende fee en de strompelende zombie uit De Sims 3 Bovennatuurlijk onder de loep.

 

Feeën zijn wispelturige bovennatuurlijke wezens met toverkrachten en een aangeboren verbintenis met de natuur. Spelers kunnen feeën creëren in het menu ‘Sim creëren’. Hier zijn talloze nieuwe opties beschikbaar om de feeën op hun eigen unieke manier vorm te geven. Zo kunnen de vorm en kleur van hun vleugels en de spitsheid gekozen, om maar wat te noemen. Feeën geven regelmatig cadeaus aan anderen en dragen speciale aura’s met zich mee, waardoor hun eigen vaardigheden en de vaardigheden van Sims om hen heen zich sneller ontwikkelen.

 

De nieuwe grommende en strompelende zombies staan in De Sims 3 Bovennatuurlijk in scherp contrast met de vederlichte springerige feeën. Deze logge wezens denken maar aan twee dingen: hersens en graan! Terwijl ze door de buurt strompelen, doen zombies hun best om hun tanden in wat Sims of hun goed onderhouden plantenbakken te zetten. Zelfs de bovennatuurlijke Sims zijn niet veilig voor zombies, want iedereen kan in een zombie worden getransformeerd! Een beet van een van deze naar hersens hunkerende wezens kan je Sim opzadelen met tijdelijke of langdurige effecten. 

 

Het is niet mogelijk om zombies te maken via ‘Sim creëren’, maar spelers kunnen toch op allerlei verschillende manieren in aanraking komen met zombies. Sims moeten dus altijd en overal op hun hoede zijn voor een aanval van zombies. We willen nu nog niet onthullen wat al deze verschillende manieren precies zijn, dus we geven je een paar kleine hints voor dingen waar je als speler alert op moet zijn:

1.    Een Sim kan met behulp van het alchemielab een zombiemiddel brouwen en naar een andere Sim gooien

2.    Of een Sim kan door een ronddwalende zombie gebeten worden

 

Maak je niet druk als je Sim een zombiemiddel krijgt toegediend, want er is hoop op genezing. Verzamel de juiste ingrediënten om een elixer te brouwen waarmee je je Sim weer kunt genezen.

 

Zet wat Plants vs. Zombies Erwtenschieters (Peashooters) neer om te voorkomen dat zombies de aanval in kunnen zetten. De nieuwe Erwtenschieter is een voorwerp dat bij de Limited Edition hoort. De Limited Edition is verkrijgbaar voor spelers die de game reserveren. Bovenop de Plants vs. ZombiesErwtenschieter bevat de Limited Edition van De Sims 3 Bovennatuurlijk ook enge maar stijlvolle kledingstukken uit de wereld van Plants vs. Zombies.

 

Kijk voor meer informatie en materiaal op

http://press.ea.com/products/8129p1403/-from-the-sims-3-supernatural.

Over yannick

Nederlandse Sims fan, game site eigenaar: Sims3 xD

Geplaatst op juli 19, 2012, in Bovennatuurlijk, sims 3 series, UITBREIDINGEN en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: