The Sims Freeplay is nu Nederlandstalig!

The Sims FreePlay Nu Nederlandstalig!

Fans van The Sims FreePlay kunnen doorfeesten en hun sociale vaardigheden verbeteren met de nieuwe update van The Sims FreePlay. Het spel is vanaf nu volledig in het Nederlands te spelen en heeft een aantal nieuwe toevoegingen. Sims kunnen nu barkeeper of een DJ worden, en de hele nacht dansen in een lokale club om snel vriendschappen te sluiten. Spelers kunnen drankjes kopen voor hun Sim om hen te inspireren of aan boord van de nieuwe partyboot te gaan om dagelijkse beloningen te verdienen. De sociale integratie gaat door in de ‘echte’ wereld nu gamers de mogelijkheid hebben om gebeurtenissen te delen via Facebook of hun stadswaarde, niveau en het aantal inwoners van je stad te vergelijken met je vrienden.

De families in de stad kunnen zich vermaken met nieuwe peuterspullen, inclusief poppenhuizen, theeserviesjes en kinderbadjes. Voor Sims die meer hun dierenvrienden verkiezen, introduceert The Sims FreePlay aquaria en zes kattenrassen evenals accessoires voor hun kittige vrienden zoals voerbakken, krabpalen en bedden.

Alle Sims worden in game geïnspireerd, zodra spelers een update uitvoeren.

Thanks EA Benelux

Over yannick

Nederlandse Sims fan, game site eigenaar: Sims3 xD

Geplaatst op juni 22, 2012, in (iOS) The sims Freeplay, Android The sims freeplay, The Sims Freeplay en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: