Plants VS Zombies voor Android Give-Away

omslag foto komt nog

Wil jij een voorproefje van De Sims 3 Bovennatuurlijk Liminted edition? Bij ons kunnen nu 5 zeker gamers deze game voor op hun Android toe gestuurd krijgen, we hebben het spel al gekocht, en deze op de computer opgeslagen, we geven de game weg aan 5 gamers met een android apparaat (mobiel, tabled enz.)

WAT MOET JE DOEN?

Maak een Bovennatuurlijk verhaal of Machinima, wat zich mag afspelen in 4 zekere sims games (Custom conten, uitbreidingen en accessoires pakketten enz. mogen ook gebruikt worden)

  1. De Sims 1
  2. De Sims 2
  3. De Sims 3
  4. De Sims Middeleeuwen

Natuurlijk is de Sims 3 Bovennatuurlijk nog niet uit, dus je zou het moeten met de spellen, CC en sims 3 store nu, alle materiaal mag gebruikt worden, en je mag 1 van de 4 spellen kiezen.

VERDER NOG

De verhalen van de 5 winnaars krijgen een speciale spotlight op de site, waarmee iedereen je verhaal of machinima kan gaan kijken, en dat blijft altijd online :). De Machinima’s van jullie willen ook graag van jullie allemaal als download toegestuurd krijgen om (met je naamsvermelding enz.) deze op onze youtube te gaan uploaden, dus ook de niet winnaars machinima’s zijn als nog te zien, maar krijgen niet de Plants VS zombies voor Android opgestuurd.

Plaats een reactie met jou deelname, zodat we jou in de lijst kunnen plaatsen in dit bericht, en je verhalen kun je of op een Blog met mooie foto’s enz. uploaden, of ergens anders. We hebben wanneer jou mooier verhaal of machinima af is, de link hier naartoe nodig, en de Machinima’s en verhalen  worden door een jury beoordeeld.

En voor de gene die niet weten hoe je vanaf je PC deze app kan installeren: Je hebt een Micro SD kaartje nodig en een Micro SD USB, dan kun je je Plants VS zombies zo op je Android installeren 🙂

Over yannick

Nederlandse Sims fan, game site eigenaar: Sims3 xD

Geplaatst op juni 19, 2012, in (Android) Plants VS Zombies, Plants VS Zombies. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: