EA PERSBERICHT: EA BEREIDT ZICH VOOR OP GAMESCOM 2012

EA BEREIDT ZICH VOOR OP GAMESCOM 2012

 

Topmerken zijn aanwezig op het grootste Europese game-evenement van het jaar

 

SCHIPHOL-RIJK, 15 juni 2012 – Electronic Arts (NASDAQ:EA) heeft dit jaar weer wat in petto voor gamers uit de hele wereld op Gamescom 2012, de beurs die in augustus in Keulen wordt georganiseerd. Hier worden de nieuwste platformtitels bekendgemaakt voor alle genres, zoals first-person shooter, actie, sport, simulatie en casual. EA onthult nieuwe content en diensten van de populairste franchises, waaronder FIFA 13Medal of Honor™ Warfighter, Need for Speed™ Most Wanted, Crysis® 3 en SimCity™.

 

“Gamescom is een van de pijlers van onze industrie”, zegt Jens Uwe Intat, senior vice-president van EA Publishing in Europa. “De beurs is uniek, omdat deze zowel de game-industrie als de gamers zelf weet te trekken naar een presentatie van het gaafste entertainmentaanbod van het jaar. We kijken ernaar uit om er ook dit jaar weer bij te zijn.”

 

Gamescom vindt plaats van 15 tot en met 19 augustus 2012 in Keulen, Duitsland. De jaarlijkse Gamescom-persbijeenkomst van EA is gepland voor dinsdag 14 augustus om 16.00 uur.

 

Over Electronic Arts

Electronic Arts (NASDAQ:EA) is wereldleider in digitaal interactief entertainment. Het bedrijf verzorgt games, content en online services voor consoles, computers, mobiele telefoons en tablets met een internetverbinding. Meer dan 220 miljoen gamers in 75 landen hebben zich inmiddels bij EA geregistreerd.

 

In het boekjaar 2012 registreerde EA 4,1 miljard dollar aan opbrengsten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Redwood City, Californië. EA staat bekend om bekroonde en succesvolle gamemerken van hoge kwaliteit, zoals De Sims™, Madden NFL, FIFA, Need for Speed™, Battlefield™ en Mass Effect™. Ga voor informatie over EA naar http://info.ea.com.

 

De Sims, SimCity, Medal of Honor en Need for Speed zijn handelsmerken van Electronic Arts Inc. Mass Effect is een handelsmerk van EA International (Studio and Publishing) Ltd. Battlefield is een handelsmerk van EA Digital Illusions CE AB. John Madden, NFL en FIFA zijn het eigendom van de respectieve eigenaren en worden met toestemming gebruikt. Crysis is een geregistreerd handelsmerk van Crytek GmbH in de Verenigde Staten, Duitsland en/of andere landen. Alle overige handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

Over yannick

Nederlandse Sims fan, game site eigenaar: Sims3 xD

Geplaatst op juni 15, 2012, in .. en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: