EA PERSBERICHT: BELEEF EEN BOVENNATUURLIJK LEVEN IN EA’S DE SIMS 3 BOVENNATUURLIJK

SIMS3SUPlogoPRIMARYdut

BELEEF EEN BOVENNATUURLIJK LEVEN IN EA’S DE SIMS 3 BOVENNATUURLIJK

 

SCHIPHOL-RIJK – 13 juni 2012 – Leid een bovennatuurlijk leventje in een wereld vol magie, mysterie en maffe dingen! Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) heeft vandaag aangekondigd dat het Uitbreidingspakket*** De Sims™ 3 Bovennatuurlijk voor PC/Mac op dit moment in ontwikkeling is en vanaf september 2012 wereldwijd in de winkels zal liggen. In de nieuwste game van The Sims Studio kunnen spelers de levens van simuleren van bovennatuurlijke Sims zoals weerwolven, heksen, vampiers en feeën. Betover of beheks het leven van je Sims met krachtige toverspreuken, gevaarlijke elixirs en magische vaardigheden in een wereld vol vreemde gebeurtenissen, spookachtige verrassingen en hier en daar een zombieaanval.

“Met tal van mysterieuze bovennatuurlijke levensstijlen om uit te kiezen, kunnen spelers in De Sims 3Bovennatuurlijk een krachtige nieuwe gameplay induiken die een duistere kant laat zien van De Sims,” aldus Scott Evans, overkoepelend manager van De Sims Studio. “Dit pakket biedt een nieuw perspectief terwijl tegelijkertijd de kenmerkende speelsheid, humor en vernieuwingen van onze studio niet uit het oog worden verloren. Met De Sims 3 Bovennatuurlijk voegen we tal van creatieve mogelijkheden, verrassend nieuw materiaal en intrigerende verhaallijnen toe aan de wereld van De Sims 3.”

De Sims 3 Bovennatuurlijk geeft spelers de nieuwe mogelijkheid om direct in ‘Sim creëren’ weerwolven, feeën en verontrustende vampiers te creëren. Je kunt alles aanpassen, van de behaardheid van je weerwolf tot de vorm van de vleugels van je feeën. Tijdens het spelen als bovennatuurlijke Sims zullen spelers bovendien nieuwe vaardigheden, karaktereigenschappen en interacties ontdekken die de gameplay verbeteren. Het vertraagde verouderingsproces bijvoorbeeld voor feeën en vampiers, de aangeboren magieverplaatsing voor heksen en het vermogen van Sims om in weerwolven te veranderen en omgekeerd op voorwaarde dat ze hun dierlijke instincten onder controle kunnen houden.

In De Sims 3 Bovennatuurlijk hebben spelers tevens de mogelijkheid om magische kunsten te leren door spreuken te gebruik en elixirs te brouwen waarmee ze de levens van hun Sims kunnen betoveren of beheksen. Deze krachtige brouwsels hebben verschillende effecten variërend van een carrièreboost tot gewichtsverlies en zelfs als zombiemiddel. Het zombiemiddel verandert nietsvermoedende Sims in op brein beluste monsters die de boel op zijn kop zetten in de stad. Spelers kunnen deze brouwsels delen met andere vrienden die ook De Sims 3 spelen.

Als spelers de wereld van het bovennatuurlijke induiken en de enge nieuwe stad Moonlight Falls verkennenzullen ze tal van betoverende voorwerpen en gotische decoraties ontdekken, inclusief een geheime boekenkast die een verborgen kamer aan het oog onttrekt en een spiegel met magische interacties. Spelers kunnen ook een nieuwe carrière kiezen als geheimzinnig waarzegger of hun vaardigheden uitbreiden om een meesterlijke alchemist te worden. Ondertussen zal de geheimzinnige maancyclus tal van vreemde onthullingen, geheimen en mysteries onthullen die de hele stad opschudden.

Als onderdeel van de integratie tussen De Sims en PopCap’s Plants vs. Zombies™, ontvangen spelersdie De Sims 3 Bovennatuurlijk reserveren een speciale gelimiteerde versie** met exclusief materiaal uitPlants vs. Zombies™. Spelers met deze speciale editie kunnen aanvallende zombies afweren met de beroemde Erwtenschieter (Peashooter) uit Plants vs. Zombies en hun Sims aankleden met zombieachtige kleding voor de ultieme enge look.

 

De Sims 3 Bovennatuurlijk is heeft een pegi rating van 12+. Bezoek voor meer informatie de officiële website http://www.desims.nl/bovennatuurlijk, ‘vind ons leuk’ op Facebook of volg ons op Twitter.

Voor de trailer ga naar: http://youtu.be/XXT88SjzybY

Persberichten over De Sims 3 Bovennatuurlijk vind je op info.ea.com.

*Je hebt De Sims 3 voor PC/MAC nodig om te spelen.

**Terwijl de voorraad strekt.

Over De Sims

De Sims™ laat miljoenen spelers overal ter wereld al meer dan tien jaar genieten van de leukste games en heeft daarmee een onuitwisbare stempel op de interactieve wereld gedrukt. De Sims is een veel geprezen wereldberoemd interactief entertainmentfenomeen. Er zijn tot op heden meer dan 150 miljoen titels verkocht. De uitgebreide portfolio wordt nog steeds verder uitgebreid op verschillende platformen, om een zo breed mogelijk publiek te bereiken en spelers op creatieve wijze te blijven inspireren. De Sims blijft aantrekkingskracht uitoefenen door de gameplay voortdurend te ontwikkelen, zodat de games altijd actueel, aangrijpend en boven alles heel erg leuk zijn. De Sims toont een microkosmos van de samenleving, waarin spelers de mogelijkheid krijgen om met het leven te spelen door virtuele wezens te creëren en besturen, waarmee het weer mogelijk is om betekenisvolle verhalen te vertellen. De creaties van honderden miljoenen spelers kunnen gedeeld en gedownload worden via een van de meest actieve spelercommunities ter wereld. Dat veel mensen De Sims leuk vinden, blijkt uit de 30 miljoen fans die overal ter wereld op de sociale netwerken actief zijn. Dankzij de grote variatie aan unieke thema’s, meeslepend materiaal en samenwerkingen met de grootste merken en artiesten, is er met De Sims voor elk wat wils. Spelers kunnen altijd en overal spelen op hun favoriete platform. Bezoek www.desims3.nl   voor meer informatie over De Sims 3.

 

Over Electronic Arts

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) is een van de marktleiders op het gebied van digitale interactieve entertainmentsoftware. Het bedrijf levert games, materiaal en onlinediensten voor consoles, PC’s, mobiele telefoons en tablets die met het internet verbonden zijn en sociale netwerken. EA heeft meer dan 220 miljoen geregistreerde spelers en is actief in 75 landen.

In het boekjaar 2012 registreerde EA 4,1 miljard dollar aan opbrengsten. Het hoofdkantoor van EA ligt in Redwood City, Californië. Het bedrijf wordt geprezen om succesvolle titels als De Sims™, Madden NFL, FIFA Soccer, Need for Speed™, Battlefield™, en Mass Effect™. Kijk voor meer informatie over EA op www.ea.com/nl.

The Sims, Plants vs. Zombies and Need for Speed are trademarks of Electronic Arts Inc. Mass Effect is a trademark of EA International (Studio and Publishing) Ltd. Battlefield is a trademark of EA Digital Illusions CE AB. John Madden, NFL and FIFA are the property of their respective owners and used with permission.

Over yannick

Nederlandse Sims fan, game site eigenaar: Sims3 xD

Geplaatst op juni 13, 2012, in Bovennatuurlijk, sims 3 series, UITBREIDINGEN en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: