Sims 3 Mods Reviews (NL) — nonamena`s Script for Custom Foods (script voor eigen eten)

|Script for Custom Foods|

Nonamena, een gebruiker van Modthesims heeft een hele handige script mod gemaakt, dit zorgt namelijk dat dit eigen gemaakte eten afspeeld. Het eten word afgspeeld als een prakje, maar het is alsnog super gaaf dat je je sim een Brownie ziet eten. Ik ik ben ook een grote mods fan, en ik wil ik voortaan de leukste (nieuw) mods voor jullie gaan reviewen, in het Nederlands. Deze mod is volledig vertaald naar Nederlands (door mij :D).

HOE MOET JE DEZE MOD INSTALLEREN?

Het is vrij makkelijk, je moet natuurlijk de basis wel hebben, dat is vrij makkelijk als je het nog niet hebt, om te doen met Frameworksetup, deze maakt alles automatische. Download hier de Framework. Nu staat er in het zip file een map Mods, waar ook alles zoals Packages enz. instaat, verplaats deze naar Documenten-electronic arts – De (the) Sims 3. Nu heb je de basis, die je ook kunt gebruiken voor andere mods.

  1. Download hier de ‘NonaEdibleFood_WITHCustomBuffs.package’ Plaats deze in je Mods\Packages folder.
  2. Je moet ook het eten van Around The Sims 3One Billion Pixels, en Parisian Sims installeren.
  3. Download hier de ‘Nona_AllOBJKOverrides.zip’ (onder aan de pagina/tekst) Plaats deze in je Mods\Overrides, dus niet in packages maar in Overrides.
  4. Nu kun je je game starten, maar verwijder eerst scriptcache.package in documenten – electronic arts – de (the) sims 3
  5. … Voor meer interacties met deze mod, kun je ook nog de Shop from inventory mod van ani_ downloaden.

REVIEW

Dit is zo`n fantastische mod, je sims kunnen nu van alles eten, zoals een Brownie. Het eten wat je van Around The Sims 3One Billion Pixels, en Parisian Sims kan downloaden, vind je in: koop modus – soteren op kamer – keuken – kleine apparaten. Leg de etenswaren ergens neer, en stop ze dan in je sims inventaris, en je sims kunnen het op eten.  Het leukste is dat de site`s etenswaren maken die je sims nooit eerder hebben kunnen eten, zoals cupcakes, lasagne en tiramisu. Met Around the Sims 3`s Mexicaanse restaurant set, kun je zelfs voor een wereld, een heel mexicaans restaurant bouwen, er zijn hier namelijk ook nieuwe etenswaren gemaakt voor een echt Mexicaans Restaurant, zoals een Taco. En om eten te kunnen kopen bij een kassa waar een NPC achter staat heb je de Shop From Inventory mod nodig. Je kunt ook je sims nu omtoveren naar Homer Simpson met de nieuwe donuts. We hebben hier ook een lijstje met nieuw leuk eten die je sim kunnen gaan uitproberen:

One billion pixels heeft een hele nieuwe leuke Sushi set gemaakt, en veel beter dan de Sushi etenswaren van wereld avonturen. Met deze set kunnen je sims een leuk sushi Restautant beginnen, dat is natuurlijk leuk voor in een echte stadse wereld.

Yeeehh, Cupcakes, je sims kunnen eindelijk echte cupcake monsters worden, met deze leuke set van One billion pixels.

Het is echt waar, je kinderen en peuters kunnen nu ook Chocolade konijnen, chocolode bellen, chocolade kippen en chocolade eieren gaan zoeken in de tuin. Nu kun jij voor je kinderen deze lekkere paas hapjes gaan verstoppen in de tuin zodat de kinderen ze kunnen vinden. Vind ze om de boom van Around the sims 3.

En er is nog veel meer, enjoy!

Over yannick

Nederlandse Sims fan, game site eigenaar: Sims3 xD

Geplaatst op mei 31, 2012, in (p)reviews, Mods, sims 3 series, Sims3xD. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: