Sims 3 Store: IJsmachine, Friteuse en MultiTab 6.000 nu ook los te koop!

Vrieshap Pro IJsmachine (500 SimPoints)


Ik eis ijs… en met de Vrieshap Pro IJsmachine worden ook jouw ijsen… eh, eisen ingewilligd en wel in je eigen keuken! Maak ijshoorntjes in iedere gewenste smaak. Het is nu ook mogelijk om de ijsjes te combineren met de Koning Krokant Pro Friteuse, om het toetje te maken waar Sims tot nu toe alleen maar van hebben kunnen dromen: een ijsbeignet! Trek je wanten aan en haal de Vrieshap Pro IJsmachine vandaag nog in huis!

Koning Krokant Pro Friteuse (500 SimPoints)

Met de Koning Krokant Pro Friteuse kun je het lot, je fornuis en de weegschaal tarten, terwijl je tegelijkertijd van nieuwe lekkernijen geniet. Nog krokanter, dus nog lekkerder! Dit apparaat is eenvoudig in gebruik en de bereidingstijd is kort, dus het mag echt niet ontbreken in de keuken van je Sims! Gebruik de friteuse ook eens in combinatie met de Vrieshap Pro IJsmachine. Gefrituurd ijs is wel een beetje paradoxaal, maar toch onvoorstelbaar lekker! Trek dus extra dikke ovenwanten aan en haal de Koning Krokant Pro Friteuse vandaag nog in huis!

MultiTab 6.000 (500 SimPoints)

Na talloze uren onderzoek en tests, 3 Lamamascottes en 5.999 herhalingen, kwam het team vol knappe koppen bij LamaNoms B.V. eindelijk met “iets” op de proppen! Dit is het resultaat: de MultiTab 6.000! Sims kunnen tijdens hun taken multitasken en tegelijkertijd draadloos naar exclusieve ‘Tabcasts’ luisteren. Het is dus mogelijk om vaardigheden te ontwikkelen TIJDENS het trainen, poetsen en meer! Je Sims kunnen met deze tablet altijd en overal online boeken bestellen, iets lezen in hun bibliotheek en online sociale spelletjes spelen. Met de MultiTab 6.000 lijken je Sims het in de toekomst twee keer zo druk te hebben!

Over yannick

Nederlandse Sims fan, game site eigenaar: Sims3 xD

Geplaatst op mei 17, 2012, in sims 3 series, Sims 3 Store. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: