Sims 3 Store: 3 Mei sets + Nieuw Premium Materiaal

Van de Kerkhof nog aan toe! Combinatie

De volledige Gotische Woonkamer- en Slaapkamersets, Stijlvolle Steampunk Kledingset en onze nieuwste Gothic Glamour Woonkamer- en Kantoorsets zijn nu allemaal samen gecombineerd tot deze collectie van meubels en kleding die zo duister, romantisch, stijlvol, mysterieus en strak is, dat je er bijna bang van wordt!

3.400 SimPoints

Vaarwel Technofobie

Superstrakke verfijnde spullen die technisch zo goed in elkaar steken dat je er bang voor wordt. Reken af met je angsten en verenig jezelf met je nieuwe beste maatje dankzij de Vaarwel Technofobie Collectie! Onderdeel van deze collectie is de MultiTab 6.000, waarmee multitasken zelfs voor de grootste technofobische technofoob een eitje wordt. Vergeet ook de Gothic Glamour Woonkamer- en Kantoorsets niet; die zijn zo angstaanjagend goed dat je er kippenvel van krijgt. Met de Vaarwel Technofobie Collectie zul je zien dat je echt nergens bang voor hoeft te zijn.

Uitverkoop eindigt: 17-05-2012
1.700 SimPoints
1.500 SimPoints
 Na talloze uren onderzoek en tests, 3 Lamamascottes en 5.999 herhalingen, kwam het team vol knappe koppen bij LamaNoms B.V. eindelijk met “iets” op de proppen! Dit is het resultaat: de MultiTab 6.000! Sims kunnen tijdens hun taken multitasken en tegelijkertijd draadloos naar exclusieve ‘Tabcasts’ luisteren. Het is dus mogelijk om vaardigheden te ontwikkelen TIJDENS het trainen, poetsen en meer! Je Sims kunnen met deze tablet altijd en overal online boeken bestellen, iets lezen in hun bibliotheek en online sociale spelletjes spelen. Met de MultiTab 6.000 lijken je Sims het in de toekomst twee keer zo druk te hebben!
500 SimPoints

Over yannick

Nederlandse Sims fan, game site eigenaar: Sims3 xD

Geplaatst op mei 3, 2012, in .., sims 3 series, Sims 3 Store. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: