EA PERSBERICHT: KATY PERRY PAKT FLINK UIT VOOR DE SIMS VAN EA

KATY PERRY PAKT FLINK UIT VOOR DE SIMS VAN EA

 

Het resultaat van dit nieuwe samenwerkingsverband is vanaf juni verkrijgbaar: De Sims 3 Katy Perry Pakt uit

SCHIPHOL-RIJK, 3 april 2012 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) heeft vandaag aangekondigd dat het volgende resultaat van het samenwerkingsverband tussen De Sims™ en Katy Perry vanaf juni beschikbaar zal zijn voor PC/Mac. In De Sims 3 Katy Perry Pakt uit* kunnen spelers de leventjes van hun Sims een beetje zoeter maken met de heerlijke spullen in de stijl van Katy Perry, waarmee het spelen nog leuker wordt. Zo zijn er decoraties, meubels, voorwerpen en natuurlijk kleding en kapsels beschikbaar. Spelers zullen smullen van alle nieuwe spullen waar ze mee kunnen spelen. Hiermee kunnen de huizen en buurten van de Sims omgetoverd worden tot een vrolijk Candyfornia™, compleet met cupcakegitaren, speeltoestellen van snoep en heerlijke suikerspinbomen. Geef je Sims allerlei nieuwe kleding en kapsels, waarmee ze eruit zullen zien om op te eten! Drie kant-en-klare locaties zullen de wereld van de Sims omtoveren tot een Luilekkerland in de stijl van Katy Perry.

“Ik vind het leuk om flink uit te pakken met De Sims 3  Katy Perry Pakt uit,” aldus Perry. “Sommige accessoires vind ik zo fantastisch, dat ik ze in het echt na ga laten maken! Het is een van mijn persoonlijke levensdoelen geworden om ooit op een bananasplit bank te zitten.”

Bovendien kunnen spelers luisteren naar Katy Perry’s hit ‘Last Friday Night (T.G.I.F)’, die ze speciaal voor De Sims 3  Pakt uit in het Simlish heeft opgenomen. Simlish is de officiële taal uitDe Sims.

Perry doet verslag van het opnemen van het nummer in het Simlish: “‘Last Friday Night (T.G.I.F.)’ is een heerlijk nummer om mee te zingen, in welke taal dan ook. Dus ik dacht: waarom dan niet in het Simlish?”

In De Sims 3 Katy Perry Pakt uit kunnen spelers hun Sims verwennen met allerlei leuke fleurige spullen en hun wereld omtoveren tot een vrolijk Luilekkerland. Van bananasplit banken tot overdadige snoepfonteinen en zelfs een picknicktafel in de vorm van een ijshoorn; in deze game kom je de karakteristieke stijl van Katy Perry overal tegen. De nieuwe mierzoete kleding en kapsels uit deze game zijn echt om van te smullen. De kleding die voorbij komt heeft Katy Perry op de rode loper, in videoclips en tijdens concerten gedragen. Deze outfits zijn speciaal voor De Sims weer tot leven gebracht.

Ook de kant-en-klare locaties uit deze game zijn om je vingers bij af te likken. Spelers kunnen hun Sims laten zwemmen in de zoete sfeer van het Natuurlijke Pattybad, een gloednieuw zwembad vol kauwgomroze loungestoelen en een glijbaan met een dropthema. De Sims kunnen naar het park het Bonbon Gazon lopen, waar jong en oud zich uit kan leven op de snoeperige speeltoestellen. Spelers kunnen hun Sims ook meenemen naar de Plezierige Taarthal, de charmante ontmoetingsplek van de stad. Hier is het leven nog zoeter dan zoet.

 

Bekijk de officiële website op desims.nl/katyperry, geef aan dat je ons leuk vindt op Facebook of volg ons via Twitter®.

Persberichten over De Sims 3 Katy Perry Pakt uit  vind je op www.info.ea.com.

*Je hebt De Sims 3 voor PC/Mac nodig om te spelen.

###

Over De Sims

In 2010 werd de 10e verjaardag van de De Sims™-gamereeks gevierd, de game waarin spelers virtuele levens kunnen simuleren op verschillende gamingplatformen. Sinds de lancering in februari 2000 zijn er meer dan 150 miljoen exemplaren verkocht. De Sims is in 20 talen vertaald en verkrijgbaar in 60 verschillende landen. De reeks werd in korte tijd over de hele wereld populair en groeide zelfs uit tot een cultureel fenomeen. Sinds de lancering in juni 2009, zijn er wereldwijd van De Sims 3 meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht tot nu toe, op verschillende platformen. Daarmee is dit de best verkochte PC-game van 2009 in Noord-Amerika en Europa. Dat er veel fans zijn, valt af te leiden uit de 350 miljoen downloads van materiaal dat door spelers gecreëerd is, zoals Sims, huizen, verhalen en meer.De communitysites van De Sims 3, www.desims3.nl en .be, verwelkomen maandelijks meer dan 200.000 unieke bezoekers. Iedere minuut wordt er 100 maal materiaal gedownload en tot op heden zijn er 5 miljoen uploads uitgevoerd. Bovendien maakt De Sims 3 gebruik van allerlei communitykanalen om dagelijks miljoenen fans te bereiken. De filmpjes op het De Sims 3 YouTube-kanaal  zijn meer dan 70 miljoen keer bekeken en de internationale Facebook- en Twitter-pagina’s van De Sims 3  hebben samen meer dan 25 miljoen fans. Bezoek de officiële website van De Sims 3 om te zien wat de spelers allemaal gecreëerd hebben opwww.desims3.nl  of www.desims3.be of neem een kijkje op het officiële YouTube-kanaal van De Sims ophttp://www.youtube.com/desims3. Meld je aan bij de communities van De Sims 3 op Facebook of Twitter viawww.facebook.com/desimsnlbe en www.twitter.com/thesims3.De Sims 3 is ook verkrijgbaar voor PC, Mac, iPhone®, iPod touch® ,mobiele apparaten, het PlayStation®3 computer entertainment systeem, het Xbox 360® videogame and entertainment systeem, de Nintendo DS™, Wii™ en Nintendo 3DS™.  In augustus 2011 werd The Sims Social gelanceerd, een browsergame op Facebook. Binnen een maand na de lancering  waren er al 50M maandelijks actieve gebruikers. Om The Sims Social te kunnen spelen, moet je een bezoekje brengen aanwww.facebook.com/TheSimsSocial.

Over Electronic Arts

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) is een van de marktleiders op het gebied van digitale interactieve entertainmentsoftware. De games van het bedrijf worden zowel aangeboden als fysieke producten als online diensten, die via op het internet aangesloten (spel)computers, mobiele telefoons en draagbare apparaten te gebruiken zijn. EA heeft meer dan 100 miljoen geregistreerde spelers en is actief in 75 landen.

In het boekjaar 2011 registreerde EA 3,6 miljard dollar aan opbrengsten. Het hoofdkantoor van EA ligt in Redwood City, Californië. Het bedrijf wordt geprezen om succesvolle titels als De Sims™, Madden NFL, FIFA Soccer, Need for Speed™, Battlefield, en Mass Effect™. Kijk voor meer informatie over EA op www.electronicarts.nl of .be.

The Sims, The Sims Social and Need for Speed are trademarks of Electronic Arts Inc. Mass Effect is a trademark of EA International (Studio and Publishing) Ltd.  John Madden, NFL and FIFA are the property of their respective owners and used with permission. “PlayStation” is a registered trademark of Sony Computer Entertainment Inc. Xbox and Xbox 360 are trademarks of the Microsoft group of companies and are used under license from Microsoft. Wii, Nintendo DS and Nintendo 3DS are trademarks of Nintendo. iPhone and iPod touch are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. All other trademarks are the property of their respective owner.

Over yannick

Nederlandse Sims fan, game site eigenaar: Sims3 xD

Geplaatst op april 3, 2012, in Accessoires Pakketten, Katy Perry Pakt uit, sims 3 series en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: