Sims 3 Showtime Review door GamersNet

Het artiestenleven is iets wat we al eerder in Sims-games zijn tegengekomen, maar het was nog nooit zo uitgebreid als in De Sims 3: Showtime. In De Sims 1: Superstar kon je aan de slag als supermodel, acteur en zanger, maar dit keer zijn de nieuwe beroepen vooral gericht op het geven van voorstellingen. Zo kan je Sim in De Sims: Showtime kiezen uit drie nieuwe beroepen: acrobaat, illusionist en zanger. Daarnaast kun je ook optreden als DJ en daarin je vaardigheden verbeteren, maar dit is geen apart beroep.

Als acrobaat begin je als mime, maar later in je carrière haal je acrobatische toeren uit zoals jongleren met messen en acrobatische trucs doen met een ring van vuur. Als zanger begin je als koerier van gezongen telegrammen, maar later treed je op spectaculaire wijze op in allerlei locaties. De goochelaar begint uiteraard met eenvoudige kaarttrucs, al kan deze met wat meer ervaring ook de bekende en gevaarlijke goocheltrucs doen.

Verder…

Over yannick

Nederlandse Sims fan, game site eigenaar: Sims3 xD

Geplaatst op maart 9, 2012, in Showtime, sims 3 series, UITBREIDINGEN. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: