EA Persbericht: GROEI UIT TOT EEN SUPERSTER IN DE SIMS 3 SHOWTIME

sims-showtime-logo.png

GROEI UIT TOT EEN SUPERSTER IN DE SIMS 3 SHOWTIME

 

Het nieuwste uitbreidingspakket en De Sims 3 Showtime Katy Perry Collector’s Edition zijn vanaf vandaag verkrijgbaar

 

SCHIPHOL-RIJK, 8 maart 2012 – Onderscheid je van de rest en gebruik je talent om als superster te stralen! Het Maxis-label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) kondigde vandaag aan dat het De Sims™ 3 Showtime Uitbreidingspakket* vanaf nu overal te koop is en gedownload kan worden voor PC en Mac. De Sims 3 Showtime is het nieuwste uitbreidingspakket voor de populaire game De Sims 3 en geeft spelers de mogelijkheid om op nieuwe manieren met het leven te spelen in de chique wereld die Starlight Shores heet. Het lang verwachte Sims 3 Showtime Katy Perry Collector’s Edition Uitbreidingspakket, met kleding, rekwisieten en voorwerpen in de stijl van Katy Perry, is ook verkrijgbaar. Sims (de unieke personages uit De Sims) kunnen nu uitgroeien tot supersterren in De Sims 3 Showtime. Dit doen ze door als zanger, zangeres, goochelaar, acrobaat of DJ aan de slag te gaan. Ze kunnen aan vaardigheden werken die een spetterend optreden op zullen leveren. Wie een superster wil worden moet talent hebben, indruk kunnen maken op het publiek en unieke vaardigheden laten zien. Alleen zo kunnen de Sims de top bereiken. Sims moeten ook langsgaan bij club-en café eigenaren voor audities en zo laten zien dat ze voldoende talent hebben om op het podium te mogen staan. Succesvolle audities zullen tot steeds grotere shows en podia leiden. Hier kunnen Sims pas echt laten zien wat ze allemaal in huis hebben. Wie goed genoeg is, ziet zijn dromen uitkomen en groeit uit tot een superster.

De Sims is de populairste levenssimulatiegame ter wereld. In deze game kun je als speler vrijwel alles in het leven aanpassen en beheersen,” aldus Scott Evans, Algemeen Manager vanThe Sims Studio. Hij vervolgt, “Met iedere game die we in The Sims Studio ontwikkelen willen we spelers de mogelijkheid geven om op ontdekking te gaan, scheppend bezig te zijn en hun eigen verhalen met de rest van de wereld te delen. Wij geloven dat De Sims 3 Showtime echt nieuwe manieren biedt om met het leven te spelen.”

De Sims 3 Showtime zal spelers nog meer plezier bezorgen. In deze game is er een nieuwe mogelijkheid voor spelers om hun eigen podia volledig in te richten. Er zijn onder andere rookmachines, schijnwerpers en confetti beschikbaar voor spelers, die hiermee de podia van hun Sims nog mooier kunnen maken. De stad Starlight Shores is vol nieuwe omvangrijke gebieden, die verkend kunnen worden. Hier kunnen spelers zien hoe hun Sims het helemaal maken of afgaan als een gieter, terwijl ze van de ene locatie naar de andere trekken voor een nieuw optreden. Met behulp van voorwerpen voor op het podium kunnen spelers verder experimenteren met de artiestencarrières en hun Sims een duwtje in de rug geven, of juist Magere Hein langs sturen om een einde te maken aan het succes.

Er zijn nu voor de allereerste keer in De Sims 3 sociale onderdelen beschikbaar om spelers onderling contact te laten onderhouden. Spelers krijgen de mogelijkheid om zich viawww.desims3.nl en .be aan te melden en elkaar op de hoogte te houden door middel van de ‘Mijn pagina’-accountinformatie. Spelers kunnen nadat ze aangemeld zijn hun spelersprofiel en prikbord bekijken, maar ook gebruik maken van andere sociale onderdelen. Zo is het mogelijk om berichten naar vrienden te sturen, vriendenverzoeken te beheren en gebruik te maken van het gloednieuwe onderdeel SimPort. Met het innovatieve onderdeel SimPort kunnen spelers nu hun Sims op tournee sturen naar de games van andere spelers. SimPort maakt het vertellen van een verhaal en het delen van belevenissen met vrienden nog eenvoudiger en leuker. Het gebruik van SimPort leidt tot grotere beloningen, zoals stempels, Simdollars, levenslange blijdschap en exclusief materiaal voor in de game.

De Sims 3 Showtime Uitbreidingspakket voor PC/Mac heeft een PEGI classificatie van 12+.  Vanaf deze week is deze game door het hele land en elders in Europa verkrijgbaar in de winkel en als digitale download. Bovendien is het Uitbreidingspakket De Sims 3 Showtime Katy Perry Collector’s Edition te koop. Deze game bevat speciaal materiaal in de stijl van Katy Perry voor in de game en een exclusieve poster.

Neem voor meer informatie een kijkje op http://desims.nl/showtime, geef aan dat je de game leuk vindt op Facebook of Hyves of volg ons via Twitter®. Bekijk de launchtrailer hier.

*Je hebt De Sims 3 voor PC/Mac nodig om te spelen.

Over De Sims

In 2010 werd de 10e verjaardag van de De Sims™-gamereeks gevierd, de game waarin spelers virtuele levens kunnen simuleren op verschillende gamingplatformen. Sinds de lancering in februari 2000 zijn er meer dan 150 miljoen exemplaren verkocht. De Sims is in 20 talen vertaald en verkrijgbaar in 60 verschillende landen. De reeks werd in korte tijd over de hele wereld populair en groeide zelfs uit tot een cultureel fenomeen. Sinds de lancering in juni 2009, zijn er wereldwijd van De Sims 3 meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht tot nu toe, op verschillende platformen. Daarmee is dit de best verkochte PC-game van 2009 in Noord-Amerika en Europa. Dat er veel fans zijn, valt af te leiden uit de 300 miljoen downloads van materiaal dat door spelers gecreëerd is, zoals Sims, huizen, verhalen en meer.De communitysites van De Sims 3, www.desims3.nl, verwelkomen maandelijks meer dan 200.000 unieke bezoekers. Iedere minuut wordt er 100 maal materiaal gedownload en tot op heden zijn er 3,5 miljoen uploads uitgevoerd. Bovendien maakt De Sims 3 gebruik van allerlei communitykanalen om dagelijks miljoenen fans te bereiken. De filmpjes op het De Sims 3 YouTube-kanaal zijn meer dan 70 miljoen keer bekeken en de Facebook- en Twitter-pagina’s van De Sims 3 hebben samen meer dan 22 miljoen fans. Bezoek de officiële website van De Sims 3 om te zien wat de spelers allemaal gecreëerd hebben op www.desims3.nl of neem een kijkje op het officiële YouTube-kanaal van De Sims op http://www.youtube.com/desims3. Meld je aan bij de communities van De Sims 3 op Facebook of Twitter via www.facebook.com/desimsnlbe enwww.twitter.com/thesims3.De Sims 3 is ook verkrijgbaar voor PC, Mac, iPhone®, iPod touch® ,mobiele apparaten, het PlayStation®3 computer entertainment systeem, het Xbox 360® videogame and entertainment systeem, de Nintendo DS™, Wii™ en Nintendo 3DS™. In augustus 2011 werd The Sims Social gelanceerd, een browsergame op Facebook. Binnen een maand na de lancering waren er al 50M maandelijks actieve gebruikers. Om The Sims Social te kunnen spelen, moet je een bezoekje brengen aan www.facebook.com/TheSimsSocial.

Over Electronic Arts

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) is een van de marktleiders op het gebied van digitale interactieve entertainmentsoftware. De games van het bedrijf worden zowel aangeboden als fysieke producten als online diensten, die via op het internet aangesloten (spel)computers, mobiele telefoons en draagbare apparaten te gebruiken zijn. EA heeft meer dan 100 miljoen geregistreerde spelers en is actief in 75 landen.

In het boekjaar 2011 registreerde EA 3,6 miljard dollar aan opbrengsten. Het hoofdkantoor van EA ligt in Redwood City, Californië. Het bedrijf wordt geprezen om succesvolle titels als De Sims™, Madden NFL, FIFA Soccer, Need for Speed™, Battlefield, en Mass Effect™. Kijk voor meer informatie over EA op www.electronicarts.nl of .be.

The Sims, The Sims Social and Need for Speed are trademarks of Electronic Arts Inc. Mass Effect is a trademark of EA International (Studio and Publishing) Ltd. John Madden, NFL and FIFA are the property of their respective owners and used with permission. “PlayStation” is a registered trademark of Sony Computer Entertainment Inc. Xbox and Xbox 360 are trademarks of the Microsoft group of companies and are used under license from Microsoft. Wii, Nintendo DS and Nintendo 3DS are trademarks of Nintendo. iPhone and iPod touch are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. All other trademarks are the property of their respective owner.

Over yannick

Nederlandse Sims fan, game site eigenaar: Sims3 xD

Geplaatst op maart 8, 2012, in Showtime, sims 3 series, UITBREIDINGEN en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: