Sims 3 Lunar Lakes — Review door SimsNieuws

De nieuwe wereld Lunar Lakes is een fantastische wereld vol fantasie en is perfect voor de Sims die willen ontsnappen aan het dagelijkse leven. Het verhaal achter Lunar Lakes is dat er Sims die zijn gestrand op een buitenaardse planeet, nadat hun ruimteschip het begaf. Dit schip hebben zij tevens in het midden van de stad gelaten en hebben er een gebouw omheen geplaatst. De overlevende Sims gebruikten de technologie van hun thuisplaneet in combinatie met de ontdekte kristallen, zo kunnen toch overleven op Lunar Lakes.

Deze vindingrijke Sims hebben op deze manier al een paar generaties weten te overleven. Ze hebben wegen gebouwd, landbouw ontwikkeld en een bruisende kolonie gesticht. Maar is Lunar Lakes wel iets voor de Simmer die niet van fantasie houdt? In deze review willen wij, Nina en AnsjJ2, jullie zo veel mogelijk informatie geven over Lunar Lakes en of het de moeite waard is om de wereld aan te schaffen.

VERDER…

Over yannick

Nederlandse Sims fan, game site eigenaar: Sims3 xD

Geplaatst op februari 27, 2012, in (sims 3 store) Lunar Lakes, sims 3 series, Sims 3 Store. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: